echipament fotbal ronaldo Fără exemplul său


echipament fotbal ronaldo Fără exemplul său, transformând Chelsea într-un „joc al unui om bogat”, pentru a folosi analiza BBC în urma unui interviu din 2003 cu Abramovici, este posibil să nu fi avut investiția șeicului Mansour în Manchester City sau cumpărarea de către Qatar a Paris Saint-Germain.

Și totul și-a avut originile în acea relație din Liga Campionilor de la Manchester, când Abramovici a fost martor la atmosferă, emoție și s-a îndrăgostit.

A fost un joc complet distractiv și, totuși, nu a fost aproape deloc. Începând cu deschiderea timpurie a lui Ronaldo, în orice moment United trebuia să marcheze cel puțin încă trei goluri pentru a se califica. Ne întrebăm dacă Abramovici, știind atât de puțin despre sport, era conștient de modul în care rezultatul din prima manșă și regula deplasării au avut impact asupra jocului.

Oricum, Abramovici a fost captivat și a angajat imediat o bancă de investiții pentru a afla ce echipe din Anglia ar putea fi disponibile. Și-a dorit un club cu sediul la Londra din cauza intereselor sale de afaceri în oraș și a doua casă din West Sussex și, după ce s-a gândit pe scurt la Tottenham, s-a hotărât pe Chelsea, pentru locația sa și structura corporativă simplă.

Dar acesta nu este sfârșitul poveștii. echipament fotbal ieftin Pentru Chelsea, există un al doilea moment al ușilor glisante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *