tricou lewandowski Este greu să obții un loc


tricou lewandowski Este greu să obții un loc [în această echipă]”, a spus Foden. „Există atât de multe talente grozave în al treilea atac, așa că îmi pare rău pentru el [Southgate] că trebuie puțin să aleagă 11. Este foarte dificil și tot ce pot face este să continui să lupt pentru locul meu. Asta e tot ce pot face cu adevărat.

„Când ești într-o formă bună, încrederea ta este întotdeauna mai mare decât în ​​mod normal, așa că, da, mă simt plin de încredere în acest moment și mă bucur foarte mult de jocurile mele. Deci acesta este cel mai încrezător pe care l-am simțit în cariera mea? Probabil… da. Este greu de spus de neoprit, dar simt că sunt plin de încredere.

„Este foarte important să fii consecvent cu clubul tău. Vreau să iau această formă în Anglia. Unii jucători din trecut s-au luptat cu performanța pentru cluburile lor și, de asemenea, cu Anglia, așa că vreau să iau forma și sper să joc la fel. Vreau să fac ceea ce fac cel tricou cristiano ronaldo mai bine.

„Dacă nu sunt ales, voi continua să muncesc din greu și voi încerca să mă perfecționez. Încă am doar 20 de ani și am multe de îmbunătățit. A trebuit să muncesc foarte mult pentru a fi aici acum și continui să muncesc din greu și sper să merg la un turneu mare și să mă descurc bine. Acesta este scopul meu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *