tricou inter milano Shaw a primit debutul în Anglia


tricou inter milano Shaw a primit debutul în Anglia chiar în 2014, când Roy Hodgson era la conducere și a servit ca cel mai tânăr jucător din echipă la finala Cupei Mondiale din Brazilia în acel an.

Din păcate, talentatul fundaș a mai câștigat doar șapte selecții de atunci, ultima dintre acestea l-a văzut să părăsească terenul cu o accidentare la cap în timpul unei înfrângeri amicale cu Spania în 2018.

Cum a evoluat Shaw pentru Man United în acest sezon?
Shaw și-a făcut drumul înapoi în echipa Angliei jucând un rol cheie în asaltul lui United pe mai multe fronturi de trofee în 2020-21.

Tânărul de 25 de ani a jucat deja în 34 de meciuri din toate competițiile din acest trimestru, înregistrând un tricou inter miami messi gol și șase pase decisive pe parcurs.

Cea mai recentă afișare stelară a avut loc în manșa secundă a meciului de joi seară a Red Devils-ului în optimile de finală din Europa League împotriva Milanului, pe care au câștigat-o cu 1-0 datorită unei lovituri de Paul Pogba pentru a trece în sferturile de finală ale competiției 2- 1 în total.