echipament copii real madrid Marcel Desailly a


echipament copii real madrid Marcel Desailly a catalogat planurile lui Real Madrid post-Cristiano Ronaldo drept un „eșec”, subliniind incapacitatea lui Gareth Bale de a-l înlocui corect pe starul portughez pe tot parcursul acestui sezon.

Real Madrid a îndurat o săptămână catastrofală, culminând cu eliminarea șocantă a Ligii Campionilor în mâinile lui Ajax.

Înfrângerea a venit în urma unei înfrângeri în Copa del Rey în mâinile Barcelonei, precum și a unei alte înfrângeri în Clasico în La Liga, una care îi lasă la 12 puncte de ritmul liderilor.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în spatele lui cu rolul principal împotriva lui Real Madrid. „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie tricou real madrid bellingham Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Plecarea lui Ronaldo planează asupra lui Santiago Bernabeu, iar Desailly spune că este ușor de înțeles că clubul nu a reușit să țină seama în mod corespunzător de absența lui.

„Sunt sigur că au crezut că jucătorul care îi va aduce la un alt nivel va fi Bale – eșec”, a spus Desailly la beIN Sports.