tricou ronaldo al nassr Liverpool îi informase


tricou ronaldo al nassr Liverpool îi informase deja pe Grujic și reprezentanții săi că nu vor sancționa un alt împrumut în această vară și că sunt pregătiți să păstreze jucătorii ca parte a echipei de seniori a lui Jurgen Klopp, dacă este necesar.

Tânărul de 24 de ani a impresionat în două ieșiri din Carabao Cup împotriva Lincoln și Arsenal în acest sezon și este cunoscut ca un antrenor solid și o personalitate pozitivă în jurul grupului.

Se pare că și Xherdan Shaqiri va rămâne la Anfield cel puțin până în ianuarie, interesul Germaniei și Italiei nu reușește să ducă la o ofertă concretă în ziua limită.

Se aștepta ca Shaqiri să părăsească tricou liverpool Roșii înainte de închiderea ferestrei de transfer și a fost exclus din lotul lui Liverpool pentru meciul de joi cu Arsenal din Carabao Cup.

Internaționalul elvețian nu a mai jucat duminică, deoarece echipa lui Klopp a fost învinsă cu 7-2 în Premier League de Aston Villa, dar sursele de la Anfield se așteaptă acum ca jucătorul de 28 de ani să rămână la club cel puțin până în ianuarie, fără nicio formalitate. oferta primita.