tricouri de fotbal Megan Rapinoe i-a spus


tricouri de fotbal Megan Rapinoe i-a spus că ei, U.S. Tricoul echipei naționale feminine (USWNT) reprezintă lupta continuă a echipei sale pentru egalitate de remunerare, nu federația cu care continuă să lupte.

Procesul echipei, care a fost intentat în 2019, susține că US Soccer plătește USWNT mai puțin decât echipa națională masculină din cauza sexului lor.

USWNT și U.S. Soccer au soluționat recent o parte a procesului ¨ C o plângere privind condițiile de muncă ¨ C, dar după ce un judecător a decis anul trecut în favoarea U.S. Soccer în privința discriminării salariale, USWNT plănuiește un recurs.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în spatele lui cu rolul principal împotriva lui Real Madrid. „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de tricou cu neymar poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Ce s-a spus?
„Aș prefera să-mi petrec timpul făcând absolut orice altceva decât luptând cu federația tot timpul pentru ceva ce simt că merit, dar asta face parte din asta”, a spus Rapinoe pentru ESPN. „Pentru mine, când trag tricoul, nu mă gândesc la federație.