tricou barcelona Liga Națiunilor va fi folosită


tricou barcelona Liga Națiunilor va fi folosită ca calificare pentru Cupa de Aur, dar Mexicul trebuie doar să termine peste oricare dintre rivalii din grupă pentru a-și bloca locul în turneul marca Concacaf, pe care l-a câștigat în această vară. Campania pentru Liga Națiunilor a lui El Tri începe în Bermuda înainte de a se întoarce acasă pentru a înfrunta Panama. În fereastra din noiembrie, ei fac invers, vizitând Panama înainte de a găzdui Bermude.

Câștigătorul grupei, pe lângă calificarea pentru Cupa de Aur, trece într-un turneu cu patru echipe stabilit pentru iunie pentru a determina campioana Ligii Națiunilor inaugurale.

Meciurile amicale care au loc efectiv în Mexic sunt oarecum rare datorită unui parteneriat cu Soccer tricou psg United Marketing pentru a juca un anumit număr de jocuri în Statele Unite în fiecare an. Acesta va fi primul amical care va avea loc în Mexic în 2019, cu o pereche de meciuri în octombrie 2018, ultima dată când El Tri a fost în acțiune în țara natală.

Ultima dată când echipa națională a jucat la Toluca a fost un meci amical pe 13 octombrie 2015 cu Panama, la câteva zile după ce El Tri a ajuns în fruntea SUA în Cupa Concacaf.