echipament manchester united Fundașul Paris


echipament manchester united Fundașul Paris Saint-Germain, Presnel Kimpembe, insistă că înfrângerea cu 2-1 în Liga Campionilor de miercuri la Manchester City nu a fost o reflectare corectă a potențialului real al echipei.

Golurile lui Raheem Sterling și Gabriel Jesus l-au condus pe City la o victorie în revenire pe Etihad Stadium, după ce Kylian Mbappe i-a transferat pe oaspeți în avantaj împotriva cursului de joc.

Încărcările lui Pep Guardiola au avut mai mult succes pe parcursul celor 90 de minute, dar Kimpembe este convins că mai vor veni din partea lui.

Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în spatele lui cu rolul principal împotriva lui Real Madrid. „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Ce s-a spus?
În timp ce PSG a ajuns în optimile de finală ca urmare a înfrângerii lui Club Brugge în fața RB Leipzig, Kimpembe a recunoscut că înfrângerea l-a înțepat.

„Obiectivul numărul 1 a fost calificarea, asta e sigur, dar suntem încă dezamăgiți de această înfrângere”, a spus el reporterilor după meci.

„Știm că putem face mai bine. tricouri fotbal copii personalizat untem concurenți și nu ne place înfrângerea. Ce trebuie să îmbunătățim? Trebuie să omorâm jocurile mai devreme.