echipament messi psg În timp ce campania


echipament messi psg În timp ce campania luată în ansamblu a fost oarecum dezamăgitoare pentru mijlocașul înflăcărat, care a ratat porțiuni semnificative din cauza unei accidentări, performanța și demiterea lui împotriva spaniolilor arată că nu s-a transformat în performerul de elită pe care PSG spera că va deveni atunci când l-au semnat de la Pescara în 2012.

Slăbiciunile de bază ale jocului său, în primul rând mental, nu au fost remediate în cei șase ani petrecuți în Franța. El este încă predispus să se comporte ca un copil răsfățat și a fost rezervat de 11 ori în 38 de apariții în acest sezon, adesea pentru disidență, și a fost exclus de două ori.

Explozia lui de frustrare față de arbitrul Felix Brych, după scufundări împotriva lui Real, și-a sigilat efectiv ieșirea din competiție. Cu un sfert de oră mai devreme, Cristiano Ronaldo le dăduse oaspeților un avans de 1-0 în seara asta, ceea ce înseamnă că PSG avea nevoie de trei goluri doar pentru a-și egala adversarii după o înfrângere cu 3-1.

A fost un moment care a arătat tricouri fotbal copii ieftine nesiguranța lui atunci când a contat cel mai mult; o ciumă care l-a costat pe PSG mai mult în ultima jumătate de deceniu în care au vizitat fazele eliminatorii cu mult mai mult decât orice lipsă de talent.