tricou barcelona Fostul asistent manager


tricou barcelona Fostul asistent manager al United a declarat pentru Sky Sports: „Dacă ești manager de fotbal, în fiecare zi te confrunți cu tensiunea din vestiar.

„În fiecare zi ai de-a face cu cel puțin 11 jucători nefericiți care nu au jucat sâmbătă, trei jucători care au fost scoși sunt nemulțumiți, trei jucători care continuă sunt nemulțumiți pentru că ar fi trebuit să meargă mai devreme.

„Este viața unui manager de fotbal că jucătorii vor fi nemulțumiți, nefericiți dacă nu joacă bine. Aceasta este situația la Manchester United cu Pogba.

„Este la fel ca orice alt jucător, iar Mourinho a ieșit foarte puternic într-o declarație în care se spune cu adevărat „eu sunt în control” și este vorba despre controlul jucătorilor, nu despre menținerea lor fericiți.

„Sir Alex [Ferguson] mi-a spus odată: „Steve, jucătorii sunt aici pentru a ne face fericiți și mulțumiți, nu noi pentru a-i face fericiți și mulțumiți. Ei sunt aici pentru noi”.

Pogba, în calitate de semnătură Tricouri de fotbal de vanzare record al United, a fost plasat direct sub microscop de când s-a întors la Old Trafford de la Juventus în vara lui 2016.