tricou neymar psg „El are contract pentru următoarele


tricou neymar psg „El are contract pentru următoarele 18 luni și va expira în vara lui 2022”.

Înaintea meciului de marți, Solskjaer a spus că excluderea lui Pogba a fost tactică, spunând că îi preferă pur și simplu pe Scott McTominay și Nemanja Matic.

¡° Nimic”, a spus el pentru BT Sport când a fost întrebat care a fost impactul lui Raiola. „Te pregătești pentru un joc ca și cum ar fi ultimul tău ¨ C avem Man City sâmbătă, dar suntem concentrați pe acesta. Pregătirea este bună.

¡° Decizia mea este tactică. Am luat o decizie de echipă cu mult înainte de acest joc, deoarece am decis să jucăm Scott și Nemanja la mijlocul terenului. ¡±

Raiola a adăugat că Pogba s-ar putea întoarce la Juventus, după ce a părăsit clubul italian pentru a se întoarce la Manchester United în 2016, pentru ceea ce era atunci o taxă de transfer record mondial de ¡ê89 milioane (119 milioane USD).

Pogba a fost legat și de Real Madrid, spunând de mai multe ori în ultimii ani că se poate vedea jucând pentru giganții spanioli.

Internaționalul francez, al cărui Echipamente de fotbal ieftine sezon a fost afectat de accidentări și se luptă cu coronavirus, a avut 13 apariții în toate competițiile în 2020-21.