echipament fotbal psg copii Ca parte a eforturilor


echipament fotbal psg copii Ca parte a eforturilor sale de a concentra mințile, Guardiola a luat măsuri pentru a îmbunătăți comportamentul pe terenul de antrenament.

Catalanul a interzis utilizarea telefoanelor mobile în sesiunile de analiză și întâlnirile de echipă de la clubul ¡» s City Football Academy, deși jucătorilor li se permite să-și folosească telefoanele în interiorul vestiarului.

Fundașul stânga Benjamin Mendy a promis că nu își va folosi telefonul în vestiar, după ce Guardiola l-a avertizat public să petreacă mai puțin timp pe rețelele de socializare și să se concentreze mai mult pe fotbalul său.

Mendy a fost amendat și pentru că a ajuns târziu la antrenament înainte de începerea sezonului, un alt exemplu al sancțiunilor impuse echipei City.

Amenzile anterioare de la City au fost percepute ca procent din salariul unui jucător, dar sunt acum pre-aranjate, taxe fixe și nu diferă în funcție de câștigurile sau statura unui jucător în echipă.

Guardiola ¡» s dorința de a-și echipament fotbal cu numele tau menține echipa în linie, de asemenea, a jucat un rol în faptul că Leroy Sane a fost renunțat din partea orașului pentru a se confrunta sâmbătă cu Newcastle.