echipament psg copii Pep Guardiola spune că va lua în


echipament psg copii Pep Guardiola spune că va lua în considerare transformarea lui Ederson în penalty-ul echipei, după ce mijlocașul Ilkay Gundogan a ratat de la fața locului împotriva lui Liverpool duminică.

Manchester City a primit un penalty în prima repriză, duminică, după ce Raheem Sterling a fost doborât de fundașul Reds Fabinho.

Gundogan a intensificat, dar lovitura sa de la locul lui a fost trasă în sus și peste bară și în Kop, lăsând scorul egal în repriza a doua.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
City nu ar regreta ratarea, deoarece echipa lui Guardiola a câștigat cu 4-1 datorită a două gafe de Alisson și a unei perechi de goluri de la Gundogan, care și-a câștigat răscumpărarea în repriza a doua.

Rata lui Gundogan, totuși, a fost încă puțin îngrijorătoare pentru Guardiola, care a folosit patru penalty-uri diferiți în acest sezon.

În total, City a făcut patru și a echipament complet fotbal copii ratat trei de la fața locului în acest sezon, Kevin De Bruyne și Raheem Sterling, de asemenea, nereușind să transforme.