tricou messi psg „Înainte, toxiinfecțiile alimentare


tricou messi psg „Înainte, toxiinfecțiile alimentare din apă potabilă în alte țări erau comune, acum hotelurile au un nume mai bun.

„Dar în orice caz luăm măsuri de precauție”.

Povestea aduce în minte amintiri despre o poveste notorie care datează de la Cupa Mondială din 1990 și o întâlnire tensionată din sferturi de finală dintre Argentina și Brazilia, un meci infam pentru ceea ce a fost numit „balonul lui Bilardo” după antrenorul de atunci Carlos Bilardo.

În timpul unei pauze de apă la începutul jocului, fundașul stânga al Braziliei, Branco, a băut dintr-un flacon oferit de personalul tehnic de la Albiceleste, care ar fi fost dozat cu rohypnol și a provocat un efect negativ asupra performanței sale.

Diego Maradona, care l-a înființat pe Claudio Caniggia pentru singurul obiectiv al acelui joc, a susținut ani mai târziu că legenda este adevărată și că Branco a fost îmbogățit cu tranchilizant renumit pentru utilizarea sa în crimele de viol la întâlnire.

„Cineva a pus rohypnol acolo și totul a început”, a spus idolul Argentinei pentru TyC Sports în 2004.

„Spuneam „bea, bea Valdito”, apoi a venit Branco și a doborât totul. Apoi a dat niște lovituri libere și a căzut.

„După meci, cele două autobuze tricouri de fotbal personalizate erau împreună. Branco s-a uitat la mine prin fereastră și m-a arătat că sunt cel de vină, i-am făcut gesturi că nu am nimic de-a face cu asta. Branco a jucat în Italia și ne-am îndreptat. Ei bine, după aceea nu am mai vorbit niciodată”.