echipament de fotbal pentru copii cu ronaldo „Vă spun un


echipament de fotbal pentru copii cu ronaldo „Vă spun un mic secret: am avut câteva conversații cu el”, a spus Gerrard despre fostul șef de la Manchester United și Aberdeen, după ce a fost numit Managerul Anului de către Asociația Scriitorilor de Fotbal din Scoția.

„De când m-am retras, ne-am parcat rivalitatea și mi-a dat timp la telefon să-i răspund câteva lucruri, câteva întrebări legate de conducerea de aici, la Rangers. A fost fantastic în acele conversații. La un moment dat, sa mutat. înainte mi-ar plăcea să am șansa de a sta cu el și de a bea o cafea.

„A fost de acord cu asta și asta e fantastic din punctul lui de vedere, pentru că nu trebuie să-mi dea timpul lui, mai ales fiind un rival, dar cred că asta arată ce tip de om este. El nu este doar managerul iconic. toti stim.”

Gerrard reacționează la laudele lui Ferguson
Ferguson l-a lăudat pe Gerrard pentru munca sa la Rangers într-un interviu pentru The Guardian la începutul acestei săptămâni, insistând că fostul internațional al Angliei a stăpânit deja „arta” de a trata mass-media.

„S-a descurcat magnific. Chiar a făcut-o, atât pe teren, cât și în afara terenului”, a spus el. „Un interviu de presă îți poate pierde slujba în management, dar conferințele de tricouri fotbal copii presă ale lui Steven sunt fantastice. Este cool, este compus, dă răspunsurile potrivite. Este cu adevărat de top pentru că este o artă.”