echipament copii ronaldo Ravel Morrison a recunoscut


echipament copii ronaldo Ravel Morrison a recunoscut că va „schimba multe lucruri” despre cariera sa în Manchester United după ce a fost lăudat de Wayne Rooney, dezvăluind că obișnuia să sară peste sesiunile de antrenament în mod regulat.

Morrison și-a făcut debutul pentru Red Devils în 2010, la vârsta de 17 ani, dar nu a putut să construiască pe această platformă pentru a câștiga un loc regulat în echipa lui Sir Alex Ferguson.

În cele din urmă, a fost vândut la West Ham în 2012 și, de atunci, a primit diverse împrumuturi în Anglia, în timp ce a petrecut patru ani în cărțile giganților italieni Lazio.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în spatele lui cu rolul principal împotriva lui Real Madrid. „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Tânărul de 27 de ani încă nu își ridică potențialul maxim la niciunul dintre cluburile pentru care a jucat, Sheffield United fiind cea mai recentă ținută care pariază pe un talent enigmatic.

Legenda United, Rooney, a oferit tricouri fotbal o perspectivă asupra eșecului lui Morrison de a obține nota la Theater of Dreams în timpul ultimei sale rubrici pentru The Sunday Times.