echipament copii psg Real Madrid se gândește la


echipament copii psg Real Madrid se gândește la o mutare pentru fundașul central al Villarreal Pau Torres, Goal poate confirma, în timp ce speculațiile continuă să crească că Sergio Ramos este pregătit pentru ieșirea de la Santiago Bernabeu.

Los Blancos îl ține sub observație atentă pe internaționalul spaniol de 24 de ani, echipa lui Zinedine Zidane probabil că va fi în căutarea unui fundaș central pentru a-și consolida opțiunile în La Liga.

Cu toate acestea, Madrid s-ar putea confrunta cu o luptă pe marginea taxei cerute de Villarreal, echipa lui Unai Emery puțin probabil să vrea să lase piatra de temelie a apărării lor să plece pentru ceva sub evaluarea lor.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Care-i treaba?
Torres, un produs al sistemului de tineret al ținutei din Valencia, a fost evaluat anterior cu o clauză de eliberare de 50 de milioane de euro (43,4 milioane £/60,1 milioane de dolari), tricouri fotbal personalizate dar acum și-a văzut stocurile crescând la 65 de milioane de euro (57 milioane de euro/78 milioane de dolari) în urma internaționalizării sale. debut.