costum messi copii Starul lui Real Madrid, Isco, va


costum messi copii Starul lui Real Madrid, Isco, va rata meciul echipei sale din La Liga cu Sevilla din cauza apendicitei.

Blancos au confirmat marți că mijlocașul va fi supus unei operații din cauza problemei.

Și, prin urmare, Isco va lipsi când Realul va călători pentru a înfrunta Sevilla la Ramon Sanchez Pizjuan miercuri.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Realul nu a reușit să câștige niciuna dintre ultimele patru deplasări la Sevilla în toate competițiile, pierzând trei dintre aceste jocuri, iar pierderea lui Isco este o lovitură în încercările lor de a inversa formularul.

Un scurt comunicat pe site-ul Realului spunea: „După analizele efectuate jucătorului nostru Isco, acesta a fost diagnosticat cu apendicită acută.

„Jucătorul va fi operat în următoarele ore”.

Antrenorul Madridului, Julen Lopetegui, nu a dat un orar pentru returul internaționalului spaniol, dar pare tricouri de fotbal copii puțin probabil ca acesta să fie apt pentru derby-ul de acasă împotriva lui Atletico de sâmbătă.