echipament ronaldo manchester united Rodrigo Bentancur


echipament ronaldo manchester united Rodrigo Bentancur a semnat un nou contract cu Juventus care îl leagă de campionii din Serie A până în 2024.

Termenii proaspete de la Torino termină orice discuție de transfer în jurul mijlocașului.

S-a sugerat că tânărul de 21 de ani atrage interesul de la Arsenal și Barcelona.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Surse apropiate problemelor de la Juventus au dezvăluit, însă, că privirile admirative din depărtare urmau să fie evitate.

Bentancur și-a angajat acum viitorul pe termen lung bianconerilor.

O declarație publicată pe site-ul oficial al Juve spunea: „Rodrigo Bentancur și-a prelungit oficial șederea la Juventus prin încheierea unui contract, care îl va lega de club până în 2024.

„După ce în urmă cu doi ani și-a făcut Tricouri fotbal ieftine plecăciune pe bianconeri, Bentancur a demonstrat în acea perioadă că poate fi un mijlocaș de încredere, inteligent și agil, care își demonstrează clasa de fiecare dată când pășește pe teren.