echipament fotbal copii psg „Desigur, cred că toți


echipament fotbal copii psg „Desigur, cred că toți jucătorii s-au bucurat de acest moment. Asta ne-am dorit de la începutul sezonului. Acum ne putem bucura de asta pentru că suntem în Premier League și acesta este cel mai important lucru. Este foarte bine pentru mine. Când am venit aici, am venit să mă perfecționez și să ajut clubul.

„Din fericire, m-am îmbunătățit anul acesta într-o ligă foarte bună, așa că sunt fericit să fiu aici. Iubesc clubul și iubesc fanii. Sunt fericit să fiu aici și, din fericire, suntem în Premier League și asta este cel mai important lucru.”

Wolves au câștigat promovarea în urma remizei 1-1 a lui Fulham cu Brentford săptămâna trecută și și-au continuat sărbătorile cu o victorie cu 2-0 asupra Birmingham City în weekend.

Neves a avut deja 39 de apariții pentru Wolves în acest sezon și a marcat de șase ori, afișările sale dovedindu-se esențiale pentru speranțele lor de promovare.

Și speră că antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, își va observa forma bună cu Cupa Mondială care se tricouri de fotbal pentru copii profilează; într-adevăr, el a dezvăluit cum Federația Portugheză de Fotbal s-a abonat chiar la Wolves TV pentru a-l urmări cum joacă.