echipament neymar jr copii Samir Nasrihas a dezvăluit


echipament neymar jr copii Samir Nasrihas a dezvăluit că Jorge Sampaoli l-a recrutat la Sevilla oferindu-i libertatea de a ieși și de a petrece cât de mult a dorit.

Nasri s-a alăturat echipei La Liga înainte de campania 2016-17, împrumutat pe un sezon de la Manchester City. El va continua să facă 30 de apariții pentru Sevilla, marcând trei goluri.

Într-un chat Instagram Live, fostul internațional francez a spus că Sampaoli, pe atunci antrenorul Sevilla, i-a oferit multă libertate în afara terenului, atâta timp cât a evoluat bine pe el.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
„Sampaoli m-a dorit atât de mult încât mi-a spus: „Vino la noi, poți bea, mergi într-un club, fă ce vrei, iar eu te voi acoperi în fața clubului, doar îți cer fii bun pe teren în weekend’, a spus Nasris. „Sampaoli era atât de nebun încât a vrut chiar să-mi urmărească câinele ca să pot ieși în weekend!”

Nasri a adăugat că este uluit de imprimare tricouri fotbal abilitățile motivaționale ale lui Sampaoli, în ciuda barierei lingvistice. „Mi-a dat fiori când ascultam discursurile lui Sampaoli în dressing și nu înțelegeam spaniola!” el a spus.