tricou messi psg copii David Alaba de la Bayern


tricou messi psg copii David Alaba de la Bayern Munchen ar putea ajunge cu un transfer gratuit, fundașul central austriac dornic să se schimbe în Spania când contractul îi expiră în iunie.

Pep Guardiola s-a simțit confortabil folosind Alaba în diferite poziții și a avut rezultate bune pentru bavarez la mijloc în ultimul an.

„Este remarcabil pentru mine ca fundaș stânga, dar cred că este unul dintre cei mai buni din lume la fundaș central”, a spus coechipierul Joshua Kimmich.

Alaba poate oferi aceeași calitate ca Ramos la minge, împreună cu o viteză aproape egală cu cea a lui Varane, în timp ce Jules Kounde de la Sevilla și Pau Torres de la Villarreal sunt alte nume legate de Los Blancos. Împreună cu Militao și mereu de încredere Nacho Fernandez, Perez ar putea schimba lucrurile.

Real Madrid a fost mult timp partea pe care oamenii o caută pentru „Galacticos” și talentul de atac, dar de când Cristiano Ronaldo a plecat, s-au bazat pe apărarea lor și s-au luptat în fața porții.

În cazul în care Ramos și Varane echipament fotbal pentru copii pleacă, ar putea fi timpul să schimbăm tactura și să aducă senzația tare înapoi la Madrid.