echipament fotbal ronaldo Fără exemplul său


echipament fotbal ronaldo Fără exemplul său, transformând Chelsea într-un „joc al unui om bogat”, pentru a folosi analiza BBC în urma unui interviu din 2003 cu Abramovici, este posibil să nu fi avut investiția șeicului Mansour în Manchester City sau cumpărarea de către Qatar a Paris Saint-Germain.

Și totul și-a avut originile în acea relație din Liga Campionilor de la Manchester, când Abramovici a fost martor la atmosferă, emoție și s-a îndrăgostit.

A fost un joc complet distractiv și, totuși, nu a fost aproape deloc. Începând cu deschiderea timpurie a lui Ronaldo, în orice moment United trebuia să marcheze cel puțin încă trei goluri pentru a se califica. Ne întrebăm dacă Abramovici, știind atât de puțin despre sport, era conștient de modul în care rezultatul din prima manșă și regula deplasării au avut impact asupra jocului.

Oricum, Abramovici a fost captivat și a angajat imediat o bancă de investiții pentru a afla ce echipe din Anglia ar putea fi disponibile. Și-a dorit un club cu sediul la Londra din cauza intereselor sale de afaceri în oraș și a doua casă din West Sussex și, după ce s-a gândit pe scurt la Tottenham, s-a hotărât pe Chelsea, pentru locația sa și structura corporativă simplă.

Dar acesta nu este sfârșitul poveștii. echipament fotbal ieftin Pentru Chelsea, există un al doilea moment al ușilor glisante.