echipament manchester united „Demonskin”, crampurile


echipament manchester united „Demonskin”, crampurile au fost create în mod deliberat pentru a înfășura partea frontală și laterală a cizmei într-o formație care se aliniază la punctele cheie de contact cu mingea, combinându-se pentru a oferi jucătorilor un control sporit și atingere asupra mingii, în timp ce promovează spinarea la lovitură.

Perechea de cizme vede, de asemenea, o siluetă izbitoare centrată pe un guler înalt și decoltat în față, creând o mutație de design ascuțită și raționalizată. Mai mult decât atât, combinația de culori negru și roșu îi conferă Predator 20 Mutator un aspect de putere și eleganță, ștampilat de cele trei dungi emblematice ale adidas în lateral, oferindu-i un finisaj îngrijit.

Greutatea cizmelor
În trecut, jucătorii observă adesea că ghetele de fotbal erau grele, mai ales în condiții ploioase, unde încălțămintea udată, adăuga o greutate suplimentară unui jucător, reducându-i astfel viteza.

De-a lungul timpului, tehnologia modernă a eradicat o astfel de problemă, iar adidas continuă să fie lider în inovație pentru ghetele de fotbal. Această practică a continuat cu Predator 20 Mutator, deoarece cizma a fost proiectată având în vedere mișcarea maximă.

Ulterior, noua configurație de plăci adăugată la bocanc reduce greutatea și permite un design 360 în care materialul superior se înfășoară sub picior. În plus, includerea crampoanelor hibride îmbunătățește nivelul de rotație și tracțiune al cizmei.

Confort
Confortul este un element esențial echipament fotbal cu numele tau atunci când cineva decide să selecteze o pereche de ghete de fotbal pentru a cumpăra și din nou adidas demonstrează înțelegerea sa aprofundată în acest domeniu.