tricou bayern munchen În timp ce a părăsit


tricou bayern munchen În timp ce a părăsit celebrul teren pentru penultima oară într-un tricou Barca, a fost ovaționat de mulțimea de la Camp Nou. Mai rămâne un meci pentru acei fani care să se minuneze de talentul lui – împotriva Real Sociedad în ultima zi a sezonului. Și atunci totul se va termina.

Dar, pe măsură ce Iniesta pleacă, cu o mutare în China sau Japonia încă probabilă, în ciuda refuzurilor din această săptămână, există și motive de optimism pentru Barca după performanța impresionantă a lui Philippe Coutinho și a lui Ousmane Dembele de miercuri.

Dembele nu a avut încredere în acest sezon de șeful Barcei, Ernesto Valverde, atacantul francez suportând și două perioade pe margine din cauza accidentării. Dar cu La Liga încheiată, i s-a oferit o șansă împotriva lui Villarreal și a arătat exact ce poate face.

Tânărul de 20 de ani a făcut o cursă superbă la începutul jocului, înainte de a face un efort de curling spre colțul îndepărtat. Și a adus un gol, portarul Villarreal, Sergio Asenjo, nu a putut împinge mingea decât până la Coutinho, care a pătruns din apropiere.

Brazilianul a fost acum implicat direct în nouă goluri în ultimele 10 jocuri cu Barcelona în toate competițiile, cu patru goluri și cinci pase decisive, luând în considerare unele critici dure din partea fostului antrenor de la Juventus și Real Madrid, Fabio Capello, în timpul meciului de duminică la Clasico, în care a fost retras după cartonașul roșu al lui Sergi Roberto.

Coutinho a fost semnat ca înlocuitor echipament complet fotbal copii pe termen lung pentru Iniesta și deja pare că va fi o poveste de succes la clubul catalan.