tricou barcelona Alvaro Morata a început pe


tricou barcelona Alvaro Morata a început pe bancă și, în ciuda faptului că a marcat egalarea, a ratat penalty-ul crucial la loviturile de departajare. El a marcat trei goluri la turneu, dar ar fi putut să aibă dublu.

Gerard Moreno a fost, de asemenea, prost de pe bancă, nereușind să înscrie niciunul dintre cele 15 lovituri ale sale prin competiție, în timp ce nimeni nu a depus mai multe eforturi decât Dani Olmo, cu 20, în ciuda faptului că este un alt jucător care nu a marcat și a ratat și la loviturile de departajare. .

Unii vor indica câștigătorul NXGN 2021 Ansu Fati, tânărul atacant de la Barcelona care a marcat patru din șapte la începutul sezonului înainte de o serie de coșmar de probleme la genunchi, dar aceasta este o presiune mare pentru a pune un tânăr de 18 ani, care încă mai trebuie să facă. lucrează la propria lui recuperare.

În orice caz, Fati este excepția care dovedește regula, cu academiile spaniole lipsite de terminatori letali.

În ultimul deceniu, a existat o lipsă clară de încurajare a talentelor brute de a-și folosi abilitățile one-v-one la nivel de academie. Acest lucru este valabil nu numai pentru Spania, ci și pentru multe dintre școlile de fotbal de elită din Europa.

Accentul se pune pe fotbalul cu Cumpara tricouri fotbal posesie și pe jocul între careuri, ceea ce înseamnă că vremurile în care Lionel Messi, Eden Hazard sau Neymar își dezvoltă și își exprimă talentul natural remarcabil au trecut.