tricou messi copii cu meciul dintre Senegal și Columbia


tricou messi copii cu meciul dintre Senegal și Columbia încă fără gol, o înfrângere aici îi va elimina.

Min. 59: livrarea lui Kurzawa a pus mingea în farfurie pentru coechipierul său, dar apărarea este foarte slabă.

59 minute: GOOOL! Polonia trece cu 1-0! Kurzawa ocolește o lovitură liberă primitoare, îl găsește pe Bednarek cu spațiu în interiorul zonei și el trage acasă cu ușurință. Este primul său gol internațional în doar a șasea sa selecție.

Min. 57: Japonia arată mult mai periculoasă în atac decât în toată prima repriză, dar încă nu l-a testat corespunzător pe Fabianski.

55 de minute: Muto continuă să pună mingea în poziții decente pentru Japonia, dar nu arată intenția de a trece mingea unui coleg, ceea ce duce la înlăturarea rapidă a oricărei amenințări.

Min. 53: O pauză mai bună a Japoniei în timp ce mișcă bine mingea, dar Muto își vede lovitura blocată după ce a tăiat înăuntru, când opțiunea mai bună părea să facă o pasă către un coechipier.

Min. 51: Ne-am așezat în același ritm pe care l-am văzut în prima repriză, Japonia dominând posesia, dar nu provocând prea mult apărarea Poloniei.

49 de minute: Poziția Japoniei în fruntea Grupei G este foarte precară, deoarece în prezent are un avantaj tricouri cu fotbalisti pentru copii față de Senegal în clasamentul fair-play. Asta înseamnă că nu doar golurile ar putea schimba lucrurile, iar Japonia va trebui să evite orice rezervări stupide.