tricou psg copii Europa League 2017-18 se îndreaptă


tricou psg copii Europa League 2017-18 se îndreaptă spre faza finală, iar alcătuirea ultimelor 16 este acum stabilită.

Unele dintre cele mai mari cluburi ale Europei au rămas, cu o mulțime de giganți care luptă pentru argintul care le va aduce intrarea automată în Liga Campionilor din sezonul viitor.

Meciurile primare din optimile de finală au avut loc săptămâna trecută, iar manșa secundă s-a încheiat joi, 22 februarie.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Așadar, când este tragerea la sorți a optimilor de finală și cine va fi în pălărie? Goal vă oferă tot ce trebuie să știți înainte de eveniment.

Când are loc extragerea optimiilor din Europa League?
Tragerea la sorți este programată să aibă loc vineri, 23 februarie, la sediul UEFA din Nyon.

Procedurile sunt programate să înceapă la Casa Fotbalului European la ora 12:00 GMT (07:00 ET).

Va fi o remiză deschisă, așa că nu există echipe cap de serie și orice echipă poate fi extrasă împotriva oricărei alte din pot.

Singura excepție de la această tricou fotbal personalizat copii regulă este că, conform unei directive UEFA, echipele din Rusia și Ucraina nu pot fi adunate.