tricou messi psg The Darkness sunt iubitori masivi de


tricou messi psg The Darkness sunt iubitori masivi de fotbal!

Poate cel mai bine cunoscută pentru single-ul lor „I Believe In AThing Called Love”, trupa, formată în 2000, își promovează în prezent cel de-al cincilea album, Pinewood Smile, și a vorbit cu Goal despre dragostea lor pentru fotbal.

De la solistul Justin Hawkins care a recunoscut că ar prefera să fie fotbalist decât un muzician, până la Frankie Poullain care crede că mama lui este de vină pentru campania îngrozitoare a Scoției din 1978 la Cupa Mondială, nicio piatră nu este lăsată neîntors.

Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu tricouri fotbal copii personalizate Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho” la Dortmund?
Din fericire pentru fanii trupei, ei au reușit să renunțe la FIFA suficient de mult pentru a-și finaliza cel de-al cincilea album de studio, pe care îl puteți cumpăra acum.

Urmăriți videoclipurile de mai jos!